Despre noi

SC Valsim Center SRL activeaza pe piata imobiliara din Romania din 1998, iar administratorul agentiei imobiliare, dnul Dumitru Valentin-Nicusor, si-a creat un portofoliu vast din 1994, clientii sai fiind beneficiarii unor acorduri incheiate pe baza de incredere, respect si profesionalism. Exceland pe segmentul de proprietati rezidentiale, Valsim Center se poate mandri cu medieri de tranzactii imobiliare la nivel inalt, cea mai mare tranzactie ajungand la suma de 3.850.000 euro.

Agentia imobiliara se ocupa de inchirieri si vanzari cu scopul de a gasi cea mai buna oferta pentru clientii sai, diferiti prin criteriile, dorintele si perspectivele lor. Echipa de profesionisti Valsim isi sprijina clientii din primul moment: consiliere (preluare cerere, gasire oferta, asistenta la vizionarea proprietatii etc.), mediere (negociere, optimizare a procesului de vanzare), finalizare a tranzactiei (asistenta la notariat pentru finalizarea contractului de vanzare-cumparare).

Strategia de viitor a Valsim Center este permanenta imbogatire a portofoliului de clienti si de tranzactii imobiliare incheiate cu succes, precum si extinderea segmentului de exclusivitati imobiliare in acord cu profesionalismul, corectitudinea si experienta cu care activeaza in domeniu.

Despre noi

Infiintata in 1998, SC Valsim Center SRL activeaza pe piata imobiliara din Romania in domeniul inchirieri-vanzari de imobile potrivite criteriilor de calitate si de pret ale fiecarui client. Cu experienta pe piata proprietatilor rezidentiale, echipa Valsim ofera servicii de consiliere, mediere si finalizare a tranzactiilor imobiliare.

Ce spun clientii…

Foarte multumita de colaborarea cu firma imobiliara: m-a asistat permanent pana la finalizarea tranzactiei. Cu adevarat profesionisti! - Maria

Avand in vedere bugetul si pretentiile expuse, Valsim a venit cu o paleta de oferte foarte bune, din care eu a trebuit doar sa aleg apartamentul perfect pentru mine! - Viorel

Mult succes in continuare si la toti mai multi clienti multumiti, exact asa cum am fost eu in urma colaborarii cu voi! O oferta de inchiriere excelenta!

- Marius

Placut impresionata de interesul si profesionalismul aratat de Valsim Center SRL. - Flavia

Trimite unui prieten

Email Agent